Menu

3D-visualisering av ladeboks

Fordelen med å leve i de teknologiske hverdagene er muligheten til å se for seg hvordan ting kommer til å ende opp med å se ut. Du som har el-bil vil gjerne ha en egen ladeboks hjemme. Da kommer du kanskje frem til spørsmålet om ladeboksen skal matche huset eller bilen? Dette er selvsagt opp til deg, men ved å kunne se digitale fremstillinger av dette så blir saken enklere for deg. Enda bedre er om du har muligheten til å plassere en ladeboks som er mest mulig praktisk for deg og kjøretøyet ditt.

Hvordan fungerer smartladingen?

Fineste easee ladeboks for el-bil er enkle og sikre å bruke. Det er innebygd belysnings indikasjoner av statusen og berøringjsensorer under skallet som sørger for å starte opp ladingen med en gang. Strømprisene varierer hele tiden, men ved planlegging og styring av egen elbil så har du hele oversikten. Du kan spare på at laderen starter opp ved et senere tidspunkt, når strømprisen ikke er på det verste. Det er mulig å koble opptil tre ladere i samme tilkobling. De vil automatisk kommunisere for at ladingen ikke skal overskride den maksimale effekten som er angitt. Med en app så kan du enkelt overvåke lastningsbalansen av hovedsikringen. En touchsenor bytter mellom rask lading og smart lading. Du kan enkelt trykke på ladeboksen for å kunne bytte modusen. LED-stripen vil vise deg om ladingen pågår eller om den er satt på pause for en smartlading. Det kule med å styre alt med en app, er at du kan låse ladekabelen via appen. Du har muligheten til å slå av smartladingen helt eller bare midlertidig via appen som for eksempel Tibber tilbyr. Det er også mulig om ladeboksen har en bryter som du kan holde inne i få sekunder.

Lad smart og effektivt

Greia med smartlading er nemlig å lade smart og billig. Via appen har du oversikten over ladingen. Raskest mulig lading velges når du trenger å bruke bilen snarest mulig. Ladingen er kraftfull men med appen vil det lastbalansere ladeboksen din. Ved tilkobling til sikringsskapet med egen boks, leses det via wifi strømforbruket ditt hvert sekund. Med en slik løsning så vil for eksempel ladebokser som Easee justere ladehastigheten automatisk, for at hovedsikringen ikke skal bli overbelastet. Så snart forbruket senker seg, så økes ladehastigheten seg igjen. Det fine med teknologiske funksjoner som dette er at du slipper å leie en elektriker for jobben, da du enkelt kan koble til dette på egenhand til sikringsskapet. Ladebokser byr på tryggere og sikrere lading. Det beste er når det er kabler som låses automatisk ved lading og at det er egne innebygde type b jordfeilvern. Ladeboksene fungerer fint på utsiden av huset, som den vil på innsiden av en garasje. Så her har du åpne muligheter for å plassere ladeboksen hvor du kan, dersom du ikke har en garasje. Disse er dessuten designet for å takle det norske klimaet, så det er ingen grunn til bekymring når det kommer til dette.