Menu

Hårreisende effekt av 3D-printing!

3D-printing er realitet og er noe som kan bli et viktig redskap i fremtiden. Det er nesten utrolig at det ikke er mer snakk om den tekniske nyvinningen som først ble realitet rundt 2010. Det er ingen tvil om at 3D-printing til privat bruk vil bli mer og mer vanlig.

Det tar tid å innføre ny teknologi. Først skal man finne formål til å bruke det, og så skal man finansiere utstyret som trengs. Jo mer fart det blir i markedet, jo rimeligere blir det å anskaffe seg en 3D-printer. Hvordan kan hår-klinikker benytte seg av teknologien skal vi se på her.

Modellering for hårtransplantasjon

Ser man på Saksvik3D så trenger Tommy helt klart en tur til en hårklinikk i oslo med det første. Men det skal Tommy ha, han er flink med 3D-printing. Han har faktisk gjort seg en karriere av å lage ting som har selger med printeren.

Dette er også noe Nordic Hair Clinic har tatt i bruk. For når man skal transplantere hår så trenger man en modell. Det er enklere å legge på en hårmanke på en liten modell, før man gjennomfører operasjonen.

Øvelse gjør mester

Med 3D-printing kan man øve på å transplantere hår. Det er ingen lett operasjon, så jo mer man øver jo bedre blir det. Alle hoder er ulike og det er ikke lett å vite hvordan man skal forme hårpryden ved å flytte hår fra en del av kroppen til hodet.

Forskjellige ønsker

Kundene har ulike ønsker, og noen vil ha transplantert hår til skjegg og øyenbryn. Derfor er det viktig å kunne være en ledende markedsfører av slike tjenester. Det er mange som bruker mye penger på å fikse på utseende, og hårtransplantasjon og PRP (platerikt plasma), er bare noen av mange ting folk betaler for. Med 3D-printer vil man kunne finne de beste løsningene for sitt fagfelt.

Bli 3D-printer

Du kan skape deg en levevei med en 3D-printer. Du må ha guts og pågangsmot for å få det til, og ikke minst ha talent for kreative yrker. Om du vil lage modeller av pasienter som vil ha hårtransplantasjon, så kan du begynne med det samme. Før de andre forstår hvor viktig dette verktøyet er, så kan du allerede ha skaffet deg en enorm kundekrets.