Menu

Utvalg med de perfekte tapetene

Alle elsker nye omgivelser, nye møbler, ny maling, nye tapeter med mønster og farger som lenge har vært en drøm. Millioner av kroner brukes hvert år på oppussing. Både barnerom, stuer og kjøkken. Vi liker endringer, og vi elsker den nye stemningen som skapes. Det er mange stilarter og farger å bli imponert av. Visste du at 3D kino hjemme med fototapeter av Barbara Stanwyck, John Wayne, Gary Cooper, Lucille Ball, Dean Martin, Vivien Leigh, Bing Crosby, Bob Hope, Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Jerry Lewis og atskillig flere er fullt mulig? De gjør seg flott på veggen i kinorommet og ungdomsrommet! Her er noen tips for oppussing og tapet arbeider.

Voksne og barn med ulike tapeter

Hos Familietapeter.no finner du fantastisk utvalg av tapeter. Velger du en fototapet til minstejentas rom kan bildet du velger skjæres nøyaktig ut og plasseres hvor du ønsker det. Motivet blir akkurat hvor du vil ha det. 3D visuelle arbeider er nøyaktige, og 3D filmer blir skremmende når dinosaurer plutselig viser tenner foran oss. 3D gjør mye levende, særlig når det kommer til filmlerretet. Fototapet har den samme klarhet som frister barn, unge, og voksne. Finn filmheltene og lag din egen fototapet! Har du andre idoler kan beskjæring flytte fokus slik at bildet kommer akkurat hvor du vil. Det er et stort utvalg, og mange som garantert vil vekke følelsene. Her et hjem mange har fulgt gjennom renoveringsarbeidet.

Sammen med annen tapet kan drømmen om det perfekte rommet fort bli virkelighet. Eget fotografi kan enkelt bli tapet for spisestuen om du ønsker det. Det er ingen problemer med å bruke egne bilder, og mye flott kan skapes bare en slipper fantasien løs.

Tapeter for hele familien

Med variasjonene av møbler og tapeter som finnes i dag er det masse spennende å velge mellom. Kinoplakater har alltid slått an, men 3 Dimensjonale har kanskje tatt det et ekstra steget? Med 3D printere er det mye artig å lage for interiøret, og det er lett å bli involvert i mange ulike prosjekter. Med oppussing hjemme, og soverom som dekker 3-4 barn, eller ungdommer kan mye spennende gjøres. Fremtiden er 3D for mange arenaer, selv om det krever mye skolering og læring. Mye artig og minnerikt kan lages. Se hva noen ideer for kjøkkenet skaper et nytt rom. Og ja, tapeter er absolutt ikke ekskludert fra bruk i kjøkkenet. Mye flott, både av solide farger, og mønster kan bringe akkurat hva du ønsker.

Gunstige priser og flotte tapeter

Med fantastiske konkurransedyktige priser er oppussing og nye tapeter noe som ikke behøver å ta 50 år mellom oppdateringer. Barna vokser opp og ønsker å bytte ut rosa barnerom, eller lyseblått, med noe som passer større barn. Alle liker vi å friske opp rundt oss og skape nye stemninger og forfølge flere drømmer.